Uw schilder bij uitstek

Image Name

Schilderwerken Van Hoecke Dirk, uw schilder uit regio Deinze bij uitstek

Wij zijn gevestigd in Deinze (regio Oost-Vlaanderen) en staan garant voor onze kwaliteit, vakbekwaamheid en klantgerichtheid. Wij zorgen er steeds voor dat al onze klanten tevreden zijn.

Samen met de klant bekijken wij de mogelijkheden. Daarna stellen wij een vrijblijvende offerte op. Eens deze is goedgekeurd gaan wij over tot concrete afspraken en voeren wij de werken uit binnen de vooropgestelde termijn. Wij zijn gevestigd in regio Deinze, Oost-Vlaanderen maar werken ook daarbuiten!

Schilderwerken Van Hoecke Dirk is een dynamisch schildersbedrijf dat garant staat voor hoogstaande afwerking met oog voor detail. Ons werkgebied omvat zowel privé-woningen, appartementen als winkels en kantoorgebouwen. Doordat we met kwalitatieve producten werken verkrijgen we steeds een duurzaam en optimaal resultaat.

Bij Schilderwerken Van Hoecke Dirk kan u rekenen op flexibiliteit, orde, netheid en een vlot verloop van de werkzaamheden.

Indien u graag een vrijblijvende offerte wenst kan u altijd contact opnemen via de contactpagina.

Schilderwerken Van Hoecke Dirk

Op zoek naar een schilder? Dan kunnen we u uiteraard helpen. U kan Schilderwerken Van Hoecke Dirk contacteren voor alle soorten binnen- en buitenschilderwerken. Hieronder kan u een een kort overzicht terugvinden.

plinten schilderen

Plinten schilderen

buitenmuur schilderen

Buitenmuren schilderen

binnenmuur schilderen

Binnenmuren schilderen

plafond schilderen

Plafond schilderen

trappen schilderen

Trappen schilderen

garage schilderen

Garagepoort schilderen

deur schilderen

Binnen- en buitendeuren schilderen

ramen schilderen

Ramen schilderen

gevel schilderen

Gevel schilderen

hekken schilderen

Poorten & hekken schilderen

garage schilderen

MDF schilderen

tuinhuis schilderen

Tuinhuis schilderen